Luku 5.2 (Inimene ja ühiskond 7. kl)

Tervislik söömine

Pääsy rajoitettu

Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.

Tämän oppikirjan käyttämiseen tarvitset voimassa olevan paketin „Erakasutaja”, „Erakasutaja kasutuslitsents õpikeskkonnas Opiq”, „Klassipakett 2024/25”, „Õpetaja 2022/23”, „Õpetaja 2023/24”, „Õpetaja 2023/24 – isiklik”, „Õpilane 2022/23”, „Õpilane 2023/24”, „Õpilane 2023/24 – isiklik”, „Õpilane 2023/24 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 – isiklik” tai „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!” lisenssin. Pakettiin tutustumiseen ja lisenssin tilaamiseen klikkaa paketin linkkiin.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään luvun katsomista varten.

Luvun alateemat:

  1. Tervislik söömine
  2. Toiduenergia
  3. Mis mõjutab söömisharjumusi?
  4. Toitainete grupid ja tasakaalustatud söömine
  5. Süsivesikud
  6. Valgud
  7. Toidurasvad ja -õlid
  8. Vesi
  9. Vitamiinid
  10. Mineraalained
  11. Taldrikureegel
  12. Austa iseennast, Homo sapiens!
  13. Tasakaalustamata söömine
  14. Lisaained ehk E-ained
  15. Ma tean, et...
  16. Küsimused
Odota