Luku 3.2 (Bioloogia 9. kl)

Tervislik toitumine ehk normaalne söömine

Pääsy rajoitettu

Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Erakasutaja 2024/25”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne” tai „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään katsoaksesi lukua.

Luvun alateemat:

  1. Tervislik toitumine ehk normaalne söömine
  2. Kust saame energiat?
  3. Milline toit on tervislik?
  4. Miks vajame segatoitu?
  5. Kuidas toitu valida?
  6. Lisa. Kuumutatud toit ja toortoit
  7. Aju annab märku, millal süüa
  8. Kui sageli süüa?
  9. Lisa. Miks kiirtoit pole õige toit?
  10. Ebatervisliku toitumise tagajärjed
  11. Taimetoitlus
  12. Söömishaigused
  13. Lisa. Mis on kehamassiindeks?
  14. Lisa. Hiina restorani sündroom
  15. Kas energiajoogist saab energiat?
  16. Küsimused ja ülesanded
  17. Olulised mõisted

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Erakasutaja 2024/25”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne” tai „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu luvun katsomista varten sisään.

Odota