Luku 5.2 (Bioloogia gümn, I)

Temperatuuri mõju käärimisele

Pääsy rajoitettu

Pääsy sisältöön on rajoitettu. Et ole kirjautunut Opiqiin.

Oppikirja on saatavilla myös osana seuraavia paketteja: „Bioloogia gümnaasiumile õpetajale”, „Bioloogia gümnaasiumile õpilasele”, „Erakasutaja 2024/25”, „Õpilane 2024/25”, „Õpilane 2024/25 - SOODUSHIND!”, „Õpilane 2024/25 – isiklik”, „Õpilane 2024/25 isiklik: eesti ja venekeelne” tai „Õpilane 2024/25: eesti ja venekeelne”. Linkkien kautta voi tutustua paketteihin ja tilata niitä.

Jos sinulla on voimassa oleva lisenssi, kirjaudu sisään katsoaksesi lukua.

Luvun alateemat:

  1. Temperatuuri mõju käärimisele
  2. Sissejuhatus
  3. Katse eesmärgid
  4. Katsevahendid
  5. Töö käik
  6. Andmete töötlemine
  7. Küsimused
Odota